(1) Etichetarea produselor agroalimentare ecologice se efectuează în conformitate cu prevederile stabilite de actele normative în vigoare. Eticheta sau documentele de însoţire (pentru produsele în vrac) conţin în mod obligatoriu:
1) numele şi adresa producătorului sau procesatorului;
2) denumirea produsului, metoda de producţie ecologică utilizată;
3) denumirea şi codul organismului de inspecţie şi certificare acreditat şi autorizat;
4) condiţiile de păstrare;
5) termenul minim de valabilitate;
6) interzicerea depozitării în acelaşi spaţiu a produselor ecologice alături de alte produse;
7) marca naţională „Agricultura Ecologică – Republica Moldova”;
8) o indicaţie a locului unde s-a cultivat materia primă agricolă din care se compune produsul, plasată în acelaşi cîmp vizual cu marca, sub una dintre următoarele forme:
a) „Agricultura Ecologică – Republica Moldova”, în cazul în care materia primă agricolă a fost cultivată în Republica Moldova;
b) „Agricultura Ecologică – non Republica Moldova”, în cazul în care materia primă agricolă nu a fost cultivată în Republica Moldova;
c) „Agricultura Ecologică – Republica Moldova/altă ţară”, în cazul în care o parte din materia primă agricolă a fost cultivată pe teritoriul Republicii Moldova, iar altă parte – în alte ţări; d) „Agricultura Ecologică – UE”, atunci cînd materia primă agricolă a fost cultivată în Uniunea Europeană.”
Art 6 Legea Cu privire la producţia agroalimentară ecologică* în Republica Moldova cu schimbări 2024 anul №115 din 09.06.2005
Structura actului