Articolul 113 Codul transportului feroviar în Republica Moldova. Vînzarea documentelor (biletelor) de călătorie la cererea organizaţiilor

(1) La cererea organizaţiilor, calea ferată efectuează vînzări de documente (bilete) de călătorie pentru transportul unor grupuri aparte de călători.

(2) La returnarea documentelor (biletelor) de călătorie, procurate de organizaţii în baza cererilor, la casa de bilete a staţiei de cale ferată cu mai puţin de 7 zile, dar nu mai mult decît cu 3 zile pînă la plecarea trenului, se reţin 50% din costul suplimentului de cuşetă, iar la returnarea acestor documente (bilete) de călătorie cu mai puţin de 3 zile pînă la plecarea trenului, costul suplimentului de cuşetă nu se restituie.

(3) Primirea de la organizaţii a cererilor de procurare a documentelor (biletelor) de călătorie pentru transportul unor grupuri aparte de călători, precum şi achitarea costului documentelor (biletelor) de călătorie returnate se efectuează în modul stabilit de organul de specialitate al administraţiei publice centrale.

Art 113 Codul transportului feroviar în Republica Moldova cu schimbări 2024 anul №309 din 17.07.2003

Codul este valabil. Relevanța verificată la 03.09.2021

Structura actului